Helyi közélet

2015.07.25. 17:52

Face to face

<em>Míg vannak, akik most kezdik felfedezni, én megint kifarolnék már belőle. Két éve töröltem is magam, ám a munkám miatt – erre fogtam – visszatértem. Azonban semmi sem változott, a való világ szemetét élvezhetem a virtuális térben. Többször „megfenyegettem” ismerőseimet: törlöm azokat, akik kizárólag politizálásra használják</em>. <strong>Juhász-Léhi István jegyzete</strong>.

Míg vannak, akik most kezdik felfedezni, én megint kifarolnék már belőle. Két éve töröltem is magam, ám a munkám miatt – erre fogtam – visszatértem. Azonban semmi sem változott, a való világ szemetét élvezhetem a virtuális térben. Többször „megfenyegettem” ismerőseimet: törlöm azokat, akik kizárólag politizálásra használják. Juhász-Léhi István jegyzete.

Bevándorlás, kivándorlás, rossz a kormány, tetű ellenzék. Vénaszkenner, ultrák, fotel-szurkolók. Sz.r minden, de tengerparton nyaralunk. Futás, bringázás, túrák képei. Koncertek, bulik, születésnapok pillanatai. Megosztom, megosztod, megosztja. Lájkok. Ne mondd, hogy nem számolod! Hogy nem nézed ki és miért nem!

Vér kell, ritka, nullás! Megosztva! „Egymilliárdan az ingyenes Napsütésért”. Tóni kéri, hogy csatlakozz a csoporthoz. Tudsz üzenni, telefonálni, játszani. Osztálytalálkozót szervezni, vagy pártot alapítani. Észre sem veszed, és órákat vesz el az életedből. Egyszóval megkerülhetetlen, és bizonyosan az is marad.

Mi, negyvenesek, annak idején még valós időben ültünk be egy (két) sörre és beszélgettünk, úgy csajoztunk. És igen, selfie-t is csináltunk! Igaz, nem tudtuk, hogy az, és egy hétig hívta elő az Ofotért.

Na jó, megyek, megnézem, van-e valami érdekes a facén…

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában