Helyi közélet

2015.07.20. 16:59

A vasárnapi időközi választás eredményei

Felsőgagy, Szendrőlád - Vasárnap megyénk két településén is időközi választást tartottak. Az ok ugyanaz: a képviselő-testület áprilisban feloszlatta magát.

Felsőgagy, Szendrőlád - Vasárnap megyénk két településén is időközi választást tartottak. Az ok ugyanaz: a képviselő-testület áprilisban feloszlatta magát.

Felsőgagyon ismét Szabó Krisztián függetlenként induló, egyedüli jelöltet választották meg polgármesternek, közölte a szavazatok összeszámolása után dr. Kerékgyártó Judit aljegyző. A névjegyzékben szereplő 158 felsőgagyi lakos közül 94-en szavaztak, a régi-új polgármester 88 voksot kapott. A négy képviselői helyre hét független jelölt pályázott. A testületi tagok: Olasz Lászlóné; Zubkó Gergely István, Szűcs Istvánné és Arnóczkiné Kiss Erzsébet.

Szendrőládon 636 vokssal Horváth Szilvesztert választották meg polgármesternek posztért indult két független jelölt közül, tudtuk meg dr. Kernóczi Zsuzsanna jegyzőtől. (Vadászi Bélára 338-an voksoltak.) A hat képviselői helyre 23-an pályáztak, valamennyien függetlenként. Képviselők lettek: Lakatos Gábor, Lakatos Zsolt, Káló Norbert, Szávuj József, Vadászi Béla, Ádám Gyula. Az 1260 névjegyzéken szereplőből 984-en szavaztak, 10 szavazat érvénytelen volt.

ÉM-SzK


Miskolc, 2015. július 19., vasárnap (MTI) - Szabó Krisztián függetlenként induló jelöltet választották meg ismét a vasárnapi időközi voksoláson a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Felsőgagy polgármesterének - közölte a szavazatok összeszámolása után Kerékgyártó Judit jegyző az MTI-vel. tovább »

Miskolc, 2015. július 19., vasárnap (MTI) - A független jelöltként induló Horváth Szilvesztert választották meg Szendrőlád új polgármesterének a vasárnap megtartott időközi választáson - közölte Kernóczi Zsuzsanna, a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei település jegyzője az MTI-vel a voksok összeszámlálást követően. tovább »

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában