Helyi közélet

2015.06.06. 13:42

"Tiszteletjáték" a cellában

Miskolc - A fiatalkorúak börtönében kedvtelésből bántalmazták cellatársukat.

Miskolc - A fiatalkorúak börtönében kedvtelésből bántalmazták cellatársukat.Új büntetőügy tárgyalását kezdi meg a Miskolci Törvényszék június 9-én, kedden. A vádirat szerint a fiatalkorú L. D. és társai ellen 18. életévét be nem töltött személy sérelmére erőszakkal, többek által elkövetett szexuális erőszak bűntette és más bűncselekmények miatt indult a büntetőeljárás.

Speciális módszerek

A vádlottak a fiatalkorúak büntetés-végrehajtási intézetében puszta kedvtelésből bántalmazták egy zárkatársukat „combozással” (a sértett kiáll a zárka közepére és a többiek a combját rugdossák – a szerk.), „kutyajátékkal” (a „Ki a kutya?” kérdésre adott választól függően ököllel ütik a sértettet – a szerk.), illetve az előzőekhez hasonló „tiszteletjátékkal” (akit kérdésre nem tisztel, ő üti a sértettet) és „papucsozással” (a sértettet papuccsal ütik azért, hogy az ütlegelés nyoma ne látszódjon). Emellett több alkalommal szexuális erőszak bűntettét is elkövették a vádirat szerint a vádlottak.

ÉM-SZB

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában