Helyi közélet

2015.05.27. 20:52

Júliusban ismét Hegyalja!

Miskolc - Borsodi Kingdom of Hegyalja néven indul újra a tokaji-rakamazi fesztivál.

Miskolc - Borsodi Kingdom of Hegyalja néven indul újra a tokaji-rakamazi fesztivál.

Július 15. és 19. között tartják meg a megszokott helyen a Borsodi Kingdom of hegyalja Fesztivált – hangzott el a rendezvény miskolci sajtótájékoztatóján.

Kovács Péter, a fesztivál operatív igazgatója elmondta, a Borsodi Kingdom of hegyalja ott veszi fel a fonalat, ahol az elődök „elejtették", azaz alapvetően megmarad az esemény rockfesztiválnak, de emellett igyekeznek populárisabb vonalat is bevinni, mégpedig olyan előadók felléptetésével, amelyeknek a számait jelenleg játsszák a rádiók. ez utóbbival remélik, hogy a már meglévő fesztivállátogatók mellé sikerül egy más zenei vonulatra is nyitott réteget is becsábítani a tokaji-rakamazi kempingbe. A fesztivál legnagyobb neve kétségkívül az idén új albummal jelentkező finn metálbanda, a Nightwish lesz. Az északi zenészek rögtön az első napon lépnek fel, de vasárnapig bőven lesz miből válogatni a hazai és a külföldi előadók közül.

Gábor Andrea, a névadó Borsodi márkamenedzsere elmondta, nem csupán névadóként, de aktívan is jelen lesznek a helyszínen a fesztivál kezdetétől annak végéig.

ÉM-BG

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában