Helyi közélet

2015.05.06. 13:58

Interjú: Csordás Tibi

Miskolc - Szabi (Szinva Rádió) beszélgető partnere Csordás Tibi a Fiesta zenekar egykori énekese volt, aki sok érdekességet megosztott a miskolci hallgatókkal.

Miskolc - Szabi (Szinva Rádió) beszélgető partnere Csordás Tibi a Fiesta zenekar egykori énekese volt, aki sok érdekességet megosztott a miskolci hallgatókkal.

Szabi: Hogyan telt az elmúlt fél éved?

Csordás Tibi: Gyakorlatilag folyamatosan dolgozom a stúdióban, mióta mi különváltunk a volt társammal, így a munka részével nincs semmi baj, csak mostanában a tehetségkutatókban szereplő arcok kapnak több figyelmet és reflektorfényt... Az utóbbi hónapokban sok dal született és van is egy aktuális nóta, amit Dj Dezivel készítettem el. A nóta címe "Szabadon" amihez a napokban forgatjuk le a videót. Egyébként több emberrel is tervezek közreműködést, szóval élvezem, hogy egyedül vagyok és azzal dolgozom akivel csak akarok... Ami már biztos, hogy Keresztesi Ildivel hamarosan elkészítünk egy dalt, ami közös dal lesz, de folyamatosan más lemezlovasokkal szintén tervezem a munkát, csak még nem akarom lelőni ezeket a poénokat mert, ha mondjuk valamiért nem úgy jön ki a lépés, akkor azt mondtad, hogy... Amint aktuális lesz beszámolok mindenről. :) Van otthon egy házi stúdióm, tehát a hangmérnöki munka iránt is élénken érdeklődöm.

Szabi: Mit tudhatunk a készülő klipről?

Csordás Tibi: Egy szokványos image klip lesz. Érdekes a dal,mert Dezi reppel benne,aki elmondja a bánatát,hogy ő mennyire csalódott egy lányban, én meg mintegy kívülálló jelenek meg a zenében, aztán kivezetem ebből a nagy szomorúságból és belerángatom az éjszakába. :)

Szabi: Dübörög a retro őrület, mennyire tartod magad retro előadónak?

Csordás Tibi: Tény, hogy nagyon öreg vagyok...:) Viszont én az elmúlt 15 évben folyamatosan minden hétvégén úton voltam, szóval nem volt olyan, hogy egy hosszú szünet után tértem vissza a zenei életbe, így egy picit kívülállóként tekintek erre a retro dologra.Tény viszont az is ,hogy sok hasonló fellépésem van, amit nagyon élvezek. Jó látni, hogy a fiatalok ismerik a régebbi dalokat és velem együtt éneklik.

Szabi: Tervek?

Csordás Tibi: Ez most lehet egy picit furcsán fog hangozni, de én azért vagyok nehéz helyzetben, mert amit fiatal tinédzser koromban elképzeltem magamnak, amiről álmodoztam,"hálistennek" azt már mind megéltem, sőt annál még sokkal merészebb dolgokat is, mint amire gondoltam. Viszont időközben feltűnt az a dolog, hogy ha ennél jobbat nem is tudok kitalálni, az legalább remek lenne, hogy ez minél tovább tartana. Tehát ez ügyben tevékenykedem én minden áldott nap, remélem a közönség nagy örömére, hiszen értük érdemes csinálni leginkább. Nagyon sok külföldi felkérésem van idén, amit szintén nagyon várok , így Németország, Anglia, Zürich, Dublin, valamint Amerika is az úticélok között szerepel.

Szabi: Mi az, ami a mai napig inspirál?

Csordás Tibi: Ez összetett dolog. Először is a zene az életem, a zenénél jobban semmit nem szeretek, semmihez nem értek. A zene minden pillanatban jó, egy mindenre remek gyógyszer. A fellépéseken pedig mindig meg akarom azon a napon, azt a mennyiségű embert szólítani, akik ott vannak a buliban. Amikor pedig ez sikerül, már megérte az egész.:)

Szabi: Köszönöm a beszélgetést Tibi,További sikereket Neked!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában