Helyi közélet

2015.05.28. 12:20

Előzetesben a perkupai rendőrverők

Miskolc, Perkupa - A Miskolci Járásbíróság nyomozási bírája szerdán előzetes letartóztatásba helyezte azt a három személyt, köztük egy fiatalkorút, akik múlt vasárnap – a megalapozott gyanú szerint – a rendőri intézkedést, illetve a fiatalkorú előállítását megakadályozva dulakodásba keveredtek a perkupai családi házuk udvarán jogszerűen intézkedő három egyenruhással.

Miskolc, Perkupa - A Miskolci Járásbíróság nyomozási bírája szerdán előzetes letartóztatásba helyezte azt a három személyt, köztük egy fiatalkorút, akik múlt vasárnap – a megalapozott gyanú szerint – a rendőri intézkedést, illetve a fiatalkorú előállítását megakadályozva dulakodásba keveredtek a perkupai családi házuk udvarán jogszerűen intézkedő három egyenruhással. A dulakodás következtében két rend­őr megsérült, egyikük nyolc napon túl gyógyuló sérülést – sípcsonttörést – szenvedett. A további garázdaságot a rend­őrök hathatós fellépése akadályozta meg.

A bíróság a kiszabható szabadságvesztés nagyságára, a gyanúsítottak személyi körülményeire, illetve arra tekintettel, hogy a nyomozás kezdeti fázisban van, és a szökés, elrejtőzés, valamint a bizonyítási eljárás befolyásolásának veszélye megállapítható, a gyanúsítottak előzetes letartóztatása felől határozott.

ÉM-SZB


Kapcsolódó cikkek:

Miskolc, 2015. május 26., kedd (MTI) - Nyomozást indított a Miskolci Nyomozó Ügyészség csoportosan elkövetett, hivatalos személy elleni erőszak és súlyos testi sértés bűntette miatt egy 17 éves focista és szülei ellen, akik jogszerűen intézkedő rendőrökre támadtak vasárnap este Perkupán - közölte az ügyészség helyettes szóvivője kedden az MTI-vel. tovább »

Miskolc, 2015. május 25., hétfő (MTI) – Rendőrökre támadtak a Borsod megyei Perkupán; az ügyben csoportosan elkövetett hivatalos személy elleni erőszak bűntette miatt indult eljárás – erősítette meg az MTI információját Barkó Tamás, a Miskolci Nyomozóügyészség vezető ügyésze, helyettes szóvivő hétfőn. tovább »


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában