Helyi közélet

2015.05.21. 14:03

Elfogadták a miskolci kapitány beszámolóját

Miskolc - Nagy többséggel fogadta el Miskolc városának önkormányzata a Miskolci Rendőrkapitányság vezetőjének beszámolóját.

Miskolc - Nagy többséggel fogadta el Miskolc városának önkormányzata a Miskolci Rendőrkapitányság vezetőjének beszámolóját.Dr. Bogyay Ferenc r. ezredes, rendőrkapitány Miskolc Megyei Jogú Város képviselő testülete előtt 2015. május 21-én számolt be a Miskolci Rendőrkapitányság munkájáról, valamint Miskolc közbiztonsági helyzetének alakulásáról.

A képviselők a beszámolót megtárgyalták és nagy többséggel elfogadták.

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság-


Miskolc - A Fidesz ötösre értékelte Miskolc közbiztonságát a város csütörtöki közgyűlésén. Tették ezt úgy, hogy a tavalyi évben a megyeszékhely immár a második legfertőzöttebb város lett Magyarország bűnügyi ranglistáján. tovább »

Miskolc - Csütörtökön tartották a májusi miskolci testületi ülést. A képviselők közel 20 napirendet tárgyaltak, köztük a rendőrségi beszámolót. De szó volt a tavalyi zárszámadásról is, valamint az Y-híd beruházáshoz tartozó döntésekről. A Borsod Online olvasóit élőben tudósítottuk a közgyűlésről. tovább »

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában