Helyi közélet

2015.05.13. 11:27

Az adatvédelmi hatósághoz fordul az Együtt az ózdi közmunkások megfigyelése miatt

Budapest, 2015. május 13., szerda (MTI) - Az Együtt - a Korszakváltók Pártja az adatvédelmi hatósághoz fordul, miután a Népszabadság arról írt, hogy az ózdi önkormányzat kamerákkal figyelné a közmunkásokat.

Budapest, 2015. május 13., szerda (MTI) - Az Együtt - a Korszakváltók Pártja az adatvédelmi hatósághoz fordul, miután a Népszabadság arról írt, hogy az ózdi önkormányzat kamerákkal figyelné a közmunkásokat.Ezt a párt elnökségi tagja közölte szerdai, budapesti sajtótájékoztatóján. Pataki Márton azt mondta, a közmunkások emberek, nekik is van méltóságuk és jogaik, és a törvény szerint csak akkor lehetne folyamatosan kamerával megfigyelni őket, ha nem lenne más eszköz munkájuk ellenőrzésére.

Juhász Péter alelnök arról beszélt újságíróknak, hogy Belváros-Lipótváros önkormányzata csütörtökön dönt arról a negyvenmillió forintról, amelyet civil szervezetek támogatására szán. Azt mondta, az összegre 105 pályázat érkezett be, mintegy százmillió forint értékben, ezek közül 15 fideszes képviselőkhöz, felügyelőbizottsági tagokhoz vagy valamely családtagjukhoz kötődik, ők összesen 37,8 millió forint értékben nyújtottak be kérelmet.

- MTI -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában