Helyi közélet

2015.04.20. 12:31

Végre indulhat a gyógyúszás Miskolcon

Miskolc - Fél évig szünetelt, mert nem volt aláírt szerződés.

Miskolc - Fél évig szünetelt, mert nem volt aláírt szerződés.Örömhír a szülőknek és diákoknak. Április 20-ától újra indul a gyógyúszás a Selyemréti Strandfürdőben. A novembertől szünetelő gyógy­úszás 310 gyereket érint, és azért szűnt meg, mert az állami iskolák fenntartója, a Klik és a fürdőt üzemeltető Miskolci Turisztikai Kft. között eddig nem született meg a megállapodás.

Most azonban mindkét fél aláírta a szerződést. Az üggyel kapcsolatban a Miskolci Tankerülettől az alábbi levelet kaptuk:

„Tájékoztatjuk, hogy az április 14-ei tárgyalásokat követően a Selyemréti Strandfürdőt működtető Miskolci Turisztikai Kft. ügyvezetője is aláírta azt a szerződést, amelynek értelmében a Selyemréti Strandfürdőn a gyógytestnevelés-óra keretében folytatódhat az úszásoktatás. Április 20-ától órarend szerinti beosztás alapján a megszokott rendben kezdődnek meg az órák. Az érintett gyógytestnevelők Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Pedagógiai Szakszolgálat Miskolci Tagintézményében részletes tájékoztatást kaptak az üggyel kapcsolatban. A Miskolci Turisztikai Kft. biztosította a Klik-et hosszú távú együttműködési szándékáról, és már most megkezdtük a 2015/2016-os tanévben folyó úszásoktatás előkészítését.”

ÉM-HE

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában