Helyi közélet

2015.04.03. 20:18

Megkezdődtek a húsvéti ellenőrzések a közutakon

Miskolc - A rendőrség az ünnepek alatt és az azt megelőző időszakban közúti ellenőrzéseket tart Borsod-Abaúj-Zemplén megyében is.

Miskolc - A rendőrség az ünnepek alatt és az azt megelőző időszakban közúti ellenőrzéseket tart Borsod-Abaúj-Zemplén megyében is.

Ezekben a napokban a közúti forgalom hirtelen a többszörösére növekszik. A rendőrség 2015. április 2. és 2015. április 6. közötti időszakban közúti ellenőrzéseket tart Borsod-Abaúj-Zemplén megyében is, melynek fő célja a balesetek megelőzése és a zavartalan közlekedés biztosítása. A hatóság nagy hangsúlyt fektet az ittas, vagy bódult állapotban közlekedő, agresszív, szabályszegő gépjárművezetők forgalomból történő kiszűrésére. A rendőrök a passzív biztonsági eszközök használatát is ellenőrzik.

A húsvéti közúti ellenőrzések első két napján a hatóság elsősorban a figyelemfelhívást és a megelőzést helyezi előtérbe, majd az azt követő három napban a feltárt hiányosságok és szabálytalanságok már minden esetben jogkövetkezményekkel járnak.

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában