Helyi közélet

2015.04.03. 12:56

Lakatos Attila: "Továbbra is fenntartjuk kritikánkat"

Miskolc - „Az Országos Roma Önkormányzat (ORÖ) által szervezett "Híd a munka világába" programmal kapcsolatban továbbra is fenntartjuk kritikánkat” – jelentette ki csütörtöki sajtótájékoztatóján Lakatos Attila, borsodi cigányvajda.

Miskolc - „Az Országos Roma Önkormányzat (ORÖ) által szervezett "Híd a munka világába" programmal kapcsolatban továbbra is fenntartjuk kritikánkat” – jelentette ki csütörtöki sajtótájékoztatóján Lakatos Attila, borsodi cigányvajda. „Az eddig nyilvánosságra került részletek szerint a cigányság felzárkóztatására kapott támogatásokat felelőtlenül és értelmetlenül költötték el. Ezért március 28-ára demonstrációt terveztünk, aminek hírére az ORÖ felvette velünk a kapcsolatot és tárgyalásokat kezdeményezett. A tüntetést addig függesztettük fel, amíg ezek a tárgyalások zajlanak. Ígéreteik szerint az általunk ajánlott, valódi munkahelyteremtést jelentő programokat támogatni kívánják” – mondta.

Lakatos Attila példaként említette: „Az ország különböző pontján lévő vállalkozások kerestek meg, hogy összesen száz szakmunkásra, illetve kétszáz segédmunkásra lenne szükségük. Ezeknek az embereknek az utazását, kéthavi ellátását azonban fedezni kellene, ehhez lenne szükséges a roma önkormányzat támogatása.”

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában