Helyi közélet

2015.04.16. 10:18

Közlemény - MSZP: Kobold Tamás a tékozló szocialista?

Miskolc - "<em>Azt hazudta az Avas Szálló ügyében szerdán kiadott közleményében Koczák Szilvia, a városháza szóvivője, hogy a városvezetésnek sikerült visszaszereznie azt, amit a szocialisták a múltban elherdáltak.</em>" - A miskolci MSZP közleménye.

Miskolc - "Azt hazudta az Avas Szálló ügyében szerdán kiadott közleményében Koczák Szilvia, a városháza szóvivője, hogy a városvezetésnek sikerült visszaszereznie azt, amit a szocialisták a múltban elherdáltak." - A miskolci MSZP közleménye.

Túl azon, hogy az öt éve regnáló Fidesz-KDNP-s városvezetés a jelek szerint még mindig nem tudott megszabadulni az MSZP-vel kapcsolatos fóbiáitól, még olyan dolgot is állít, ami nem felel meg a valóságnak. Az Avas Szállót ugyanis 1997-ben adta el a város, s akkor úgy hívták a város polgármesterét, hogy Kobold Tamás. Arról a Kobold Tamásról van szó, aki egy évvel később a Fidesz-KDNP jelöltjeként ismét győzött a polgármester-választáson, s újabb négy évig irányíthatta a várost. Talán ő lenne az a tékozló szocialista, aki – szóhasználatuk szerint – „elherdálta” az Avas Szállót?

A városvezetés össze-vissza hazudozik. Hazudnak az MSZP-ről, hazudnak a város állapotáról, hazudnak a városlakókról. A valóság egyáltalán nem érdekli a gyűlölködésre berendezkedett rezsimet, még azt is elhallgatják, hogy a februári közgyűlésen az MSZP-s képviselők is támogatták szavazataikkal az Avas Szálló visszaszerzését.

Tettük ezt Miskolc érdekében, felelős ellenzéki politikusokként. Mert mi nem hazudjuk, hanem valóban szeretjük ezt a várost.

Dr. Simon Gábor frakcióvezető

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában