Helyi közélet

2015.03.12. 15:32

Interjú: Bari&Seth

Miskolc - Szabi (Szinva Rádió) beszélgető partnerei szerda este, a Strange Sounds csapat oszlopos tagjai Bari&Seth voltak, akik meséltek többek között a "burn Residency 2015" versenyen való részvételükről is.

Miskolc - Szabi (Szinva Rádió) beszélgető partnerei szerda este, a Strange Sounds csapat oszlopos tagjai Bari&Seth voltak, akik meséltek többek között a "burn Residency 2015" versenyen való részvételükről is.

Szabi: Mióta létezik a Strange Sounds?

Bari&Seth: Néhány éve csináltunk egy bulit Miskolc belvárosában, ahová leginkább csak a mi ismerőseink jöttek el, viszont elég jók voltak a visszajelzések az estével kapcsolatban, rá egy évre volt egy open air partynk, ami sajnos talán a helyszín miatt (is) nem azt hozta amit vártunk tőle. Tavaly szintén itt Miskolcon szerveztünk egy fesztivált, ahol érezhető volt a közönség reakciója aziránt, hogy igenis van létjogosultsága a hasonló fellépőknek és rendezvénynek a városban. A jelen pedig a Helynekemben zajlik, ahol egyre jobb és erősebb estéket valamint line up-okat tudunk egybe rakni. Az első ilyen esténken Schiipman-t láttuk vendégül, akit szerintem egy elektronikus zene rajongónak sem kell bemutatnom, hiszen egy régi régi nagy kedvenc mindenhol az országban. Legutóbb Max Demand játszott egy hatalmasat a közönségnek, áprilisban pedig Shizuka érkezik hozzánk aki a New Level Empire lemezlovasa is egyben.

Szabi: Burn Residency? Hogyan jött az ötlet, hogy megmérettetitek magatokat?

Bari&Seth: A burn Residency 18 ország amatőr és feltörekvő lemezlovasait gyűjti össze. A jelentkezéshez egy 20 perces mixet kell leadni, amiben lehetőleg minél több zenének érdemes felcsendülnie és az sem árt, ha a keverések nagyon pontosak.:) A burn közösségi oldalán pedig az első körben kizárólag a szavazatokon múlik a résztvevők sorsa, hiszen csak az első 5 jut tovább. Vasárnapig lehet szavazni, jelen állás szerint pedig benne vagyunk az top 5-ben, de ez vasárnapig még változhat, így aki teheti és szeretné, hogy mi képviseljük Miskolcot vagy akár az országot a versenyen egy szavazattal támogathat minket.:) Ha az első akadályt sikeresen vettük, akkor Budapesten lesz még egy megmérettetés,ahol kiderül ki repülhet Ibizára,hogy aztán világsztárokkal dolgozhasson együtt. Jay Lumen,Carl Cox vagy Paul Ritch neve szerintünk elég ösztönző mindenki számára...:)

Szabi: Tervek?

Bari&Seth: Most leginkább a versenyre készülünk és minden energiánkat ez teszi ki. Persze az áprilisi party is már egyben van és lesznek még idén meglepetések valamint olyan fellépők, akiket elhozunk Miskolcra. De addig is minden fontos információ megtalálható a facebook oldalunkon. Strange Sounds!!! :)

Szabi: Köszönöm srácok és sok sikert!

Bari&Seth: Köszönjük a lehetőséget Szabi!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában