Helyi közélet

2015.02.20. 17:36

Koncert kismamáknak és kispapáknak

Miskolc - A nagy érdeklődésre való tekintettel a Miskolci Szimfonikus Zenekar február 21-én megismétli januári Szív-hang című koncertjét.

Miskolc - A nagy érdeklődésre való tekintettel a Miskolci Szimfonikus Zenekar február 21-én megismétli januári Szív-hang című koncertjét.

A Szív-hang az együttes idén indult hangversenysorozata, mely kifejezetten a várandós kismamák és kísérőik számára nyújt különleges zenei élményeket. A sorozat forgatókönyvírója és műsorvezetője Bukáné Kaskötő Marietta zenetudós, aki relaxációs gyakorlatokkal, interaktív feladatokkal és a várandóssághoz kapcsolódó hasznos tudnivalókkal is szolgál a kismamák és kísérőik számára. Arra is lehetőség nyílik, hogy a résztvevők a komolyzene segítségével kapcsolatot teremtsenek magzatukkal, és megfigyeljék a muzsika pozitív hatásait. A koncerten figyelembe veszik a kismamák speciális igényeit is, ezért a kényelmes székek ezúttal is a Művészetek Háza színpadán kapnak helyet, ahol a zenei hatások mellett számos fény-, és íz hatással is fokozzák majd a koncertélményt.

A kismamakoncertet február 21-én, szombaton délután 4 órakor a Művészetek Háza színpadán rendezik meg. A különleges hangulati elemek és környezet miatt jegyek korlátozott számban kaphatók a Miskolci Kulturális Központ jegypénztárában, valamint a Filharmónia miskolci irodájában. Bővebb információ a www.mso.hu oldalon.

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában