Helyi közélet

2015.01.09. 19:45

Újra toborzó – a biztos jövő

Miskolc - A rendőrség számára is fontos az utánpótlás megtalálása és felkutatása.

Miskolc - A rendőrség számára is fontos az utánpótlás megtalálása és felkutatása.

A Magyar Rendőrség a tiszthelyettesi állomány utánpótlása érdekében olyan fiatalokat keres, akik a rendőri szolgálatot választanák hivatásuknak. A lehetőség megyénkben is adott.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság toborzási programsorozatának részeként 2015. január 15-én 7 óra 30 perctől 13 óráig megtartja második nyílt napját a Miskolci Rendészeti Szakközépiskolában (3526 Miskolc, Szentpéteri kapu 78.). A szervezők várnak minden olyan érettségi előtt álló diákot, akik pályaorientációjában a rendőri hivatás, mint életpályamodell szerepet kaphat. A bemutatókkal egybekötött toborzón az érdeklődő tanulók betekinthetnek a rendőri hivatás sokszínűségébe és választ kaphatnak arra a kérdésre is, hogy miért jó rend­őrnek lenni.

A megyei rendőr-főkapitányság kéri az érintett oktatási intézmények vezetőit, pedagógusait, hogy a Miskolci Rendészeti Szakközépiskolába szervezett nyílt napon minél nagyobb létszámban vegyenek részt az érettségi előtt álló diákokkal, hogy valós képet kaphassanak az értékeket őrző és közvetítő rendőri hivatásról.

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában