Helyi közélet

2015.01.13. 08:32

Szerezzen támogatást a Spiderek vezetőjének!

Miskolc - Szavazzanak, hogy Lehóczki László kapja a National Geographic felajánlását!

Miskolc - Szavazzanak, hogy Lehóczki László kapja a National Geographic felajánlását! Lehóczki László, a miskolci Spider Speciális Mentőcsoport vezetője tizenhét éve dolgozik speciális mentőként. Társaival és különlegesen képzett kutyáival – köztük Manccsal – a fél világot bejárta. A testileg és lelkileg is rendkívül megterhelő munkát önkéntesként, fizetség nélkül végzi. Amikor nem életet ment, speciális szaktudást és felszerelést igénylő betegszállítási feladatokat vállal, ebből tartja el családját – olvashatták a National Geographic tavaly júniusi számában. És hogy miért idéztünk a cikkből?

A magazin bemutatott tíz olyan magyar személyiséget, akik a tudásért, kalandért, speciális munkáért fizikai és szellemi értelemben is készek vállalni a kockázatot, amit a National Geographic előfizetési díjának, pontosabban a 2015. január 1. és 2015. december 1. között befizetett előfizetési díjak nettó összegének 1 százalékával szeretne támogatni. A felajánlást a legtöbb szavazatot kapó személy nyerheti el. Szavazni a www.ng.hu weboldalon, az Előfizetői támogatás aloldalon lehet február 12-ig. A kiválasztott jelölt alatti gombra kattintást követően a lap aljára kell görgetni, ahol az e-mail cím magadását követően lehet megnyomni a „SZAVAZOK” gombot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában