Helyi közélet

2015.01.08. 09:42

Az elmúlt 24 óra számokban - Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből

Miskolc, Encs, Kazincbarcika, Ózd - Összefoglaló Borsod-Abaúj-Zemplén megye 2015. január 7-én történt rendőrségi eseményeiből.

Miskolc, Encs, Kazincbarcika, Ózd - Összefoglaló Borsod-Abaúj-Zemplén megye 2015. január 7-én történt rendőrségi eseményeiből. A megye rendőri szervei 2015. január 7-én hét személyt vettek szabálysértési őrizetbe.

A miskolci rendőrök két férfival tulajdon elleni szabálysértés, további egy esetben a távoltartó határozat szabályainak megszegése; az encsi járőrök kettő, míg az edelényi és tiszaújvárosi járőrök egy-egy fővel szemben tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt hoztak személyi szabadságot korlátozó határozatot.

A tulajdon elleni szabálysértést elkövető személyek közül három személyt falopás, három főt pedig bolti lopás közben értek tetten a rendőrök. Az illetékes rendőrkapitányságok a szabálysértési őrizetbe vett személyeket gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítják bíróság elé.

Az elmúlt 24 órában a Miskolci, a Kazincbarcikai és az Ózdi Rendőrkapitányság munkatársai egy-egy elfogatóparancs hatálya alatt álló, körözött személyt fogtak el és vettek őrizetbe.

A fentieken túlmenően a kazincbarcikai járőrök egy fővel szemben alkalmaztak hozzátartozók közötti erőszak miatt ideiglenes megelőző távoltartást.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában egy anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset jutott a rendőrség tudomására.

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában