Helyi közélet

2014.12.03. 08:57

Pimaszúr: Így mutatta be Pál Dénes Miskolcot

Miskolc - Nagyon jó érzés volt miskolciként kedden este a SuperTV2-re kapcsolni. Pimaszúr Miskolcra látogatott, az idegenvezetője pedig a kétszeres győztes, Pál Dénes volt.

Miskolc - Nagyon jó érzés volt miskolciként kedden este a SuperTV2-re kapcsolni. Pimaszúr Miskolcra látogatott, az idegenvezetője pedig a kétszeres győztes, Pál Dénes volt. Tényleg ritkán látni olyan őszinte és allűröktől mentes fiatal énekest, mint a Miskolcról származó Pál Dénes. Tegnap este az egész országnak megmutatta a megyeszékhely minden szépségét és elmesélte, milyen élmények kötik egy-egy helyszínhez. Ő az, aki nem felejti el, hogy honnan jött (még akkor is, ha nagyon elcsépelt ez a szófordulat), büszkén vállalja, hogy innen származik, nem "pestiesedett" el (kéretik ezt nem negatívan értelmezni). Bár a pénz és a munka őt is a fővárosba húzza, gyakran hazalátogat szüleihez. Az egyik ilyen vasárnapon a stáb is vele tartott.

Papp Gergővel együtt bejárták a miskolci belvárost, ahol Dénes színészi múltjáról mesélt. Szerinte ez is hozzásegítette ahhoz, hogy megnyerje a Sztárban Sztár műsort. Kilátogattak Tapolcára, ahol bevallotta, hogy neki is kezdődött már kapcsolata ezen a romantikus helyen. Gergővel boboztak is egyet, de annyira belemelegedtek, hogy elfelejtettek kiszállni. A rossz idő miatt épp senki más nem volt rajtuk kívül, így nem volt balesetveszélyes a mutatvány. Dénes megmutatta, hogy hova járt iskolába, kiderült, hogy az édesanyja abban az általános iskolában tanít a mai napig, ahova ő is járt.

Felmentek a kilátóhoz is, ahol a kamera is körbevetette Miskolcot. Az énekes itt cáfolta meg azt a tévhitet, miszerint Miskolc egy gyárváros. "Megvannak a szépségei, csak meg kell találni"- mondta Dénes. Egy kicsit PR szagúra sikeredett, amikor az egész Pál család leült vasárnap este a TV elé, hogy a Rising Star műsorát nézze és aktívan szavazzon. De ettől most tekintsünk el, elvégre ő is egy tehetségkutatónak köszönheti sikerét. Az esti programba még egy kis bowling és biliárd is belefért. Előzőben Dénes, míg utóbbiban Gergő bizonyult sikeresebbnek, így 1-1-es döntetlennek hagyhatták el a helyszínt. Azért az sajnos elég negatív kép, hogy vasárnap szinte egyik forgatási helyszínen sem volt egy lélek se. Kétségtelen, hogy Miskolcra ráférne egy kis pezsgés. Hazaérve még egy jót beszélgettek pizsamában, kiderült, hogy Dénes verseket is ír, rögtön el is szavalta az egyiket.

Köszönjük Dénes, hogy ilyen szépen mutattad be a várost! Nagyon büszkék vagyunk Rád, csak így tovább!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában