Helyi közélet

2014.12.05. 11:51

Nemi erőszak Miskolcon - Előzetesben az erőszakoló

Miskolc - Elrendelte a bíróság az erőszaktevő előzetes letartóztatását csütörtökön délelőtt.

Miskolc - Elrendelte a bíróság az erőszaktevő előzetes letartóztatását csütörtökön délelőtt. A 19 éves szendrőládi lakcímmel rendelkező, de Miskolcon lakó férfi megvert, kirabolt és megerőszakolt egy 20 éves lányt a nyílt utcán november 15-én, majd hétfőn behatolt egy miskolci családi házba, ahol kirabolta és megerőszakolta az otthon lévő 60 éves nőt. A rendőrök a helyszín közelében elfogták a rablással, kifosztással, szexuális erőszakkal megalapozottan gyanúsítható férfit, akinek előzetes letartóztatásáról a nyomozási bíró szinte perceken belül döntött.

ÉM



Miskolc - Egy 60 éves nő megerőszakolása és kirablása után, a tetthely közelében fogták el. tovább »

Miskolc - A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője a 05010/7500/2014. bűnügyi szám alatt folytatott eljárásban visszavonta a Miskolcon történt szexuális erőszakkal kapcsolatos díjkitűzését. tovább »

Miskolc - A rendőrök által elfogott miskolci erőszaktevő beismerte tettét. tovább »

Miskolc - Egy hatvan éves nő megerőszakolása és kirablása után fogták el. tovább »

Miskolc - A hazafelé tartó húszéves lány hiába kiabált segítségért, azt hitték, csak a hajléktalanok verekszenek. tovább »


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában