Helyi közélet

2014.12.13. 13:54

Hol tartunk a közös karácsonyi segítésben?

Girincs, Miskolc -  Olvasóinkra és üzleti partnereinkre számítva idén is meghirdettük közös karácsonyi Segítünk akciónkat, ezúttal a girincsi, értelmileg akadályozott és halmozottan sérült 3-23 éves diákok javára.

Girincs, Miskolc -  Olvasóinkra és üzleti partnereinkre számítva idén is meghirdettük közös karácsonyi Segítünk akciónkat, ezúttal a girincsi, értelmileg akadályozott és halmozottan sérült 3-23 éves diákok javára.Egy miskolci vállalkozó – magánemberként – 200 ezer forintot adott át az intézmény alapítványának, egyik feléből ruhaszárító gépet vásárolnak, a másik feléből pedig fejlesztő játékokat (a beszerzés folyamatban). Érkeztek olvasóinktól is az ajándékok: ruhaneműk, játékok, többnyire szépen becsomagolva (egy részüket az Észak télváró bolhapiacán adták le). A legtöbbet visszatérő segítőink, a miskolci Kovács Gáborné és párja juttatták el hozzánk (még nekünk is be kellett segítenünk, mert nem fért el minden az autójukban). A girincsi intézményhez - cikkeink nyomán - közvetlenül is érkezett felajánlás: pénteken egy úriember 4 CD-lejátszó küldését jelezte telefonon.

Még nem késő!

Keddig szerkesztőségünkben (Miskolc, Zsolcai kapu 3. fsz.) várjuk a további ajándékokat, sporteszközöket, labdákat, tornaszőnyegeket, játék autókat, dömpereket, rajz- és kézműves eszközöket! Az adományokat, szerdán (17-én) az intézmény elszállítja az összegyűlt adományokat.

A miskolci erős ember, Mészáros László részéről felajánlott világklasszisok által dedikált mezre 15-én déli 12 óráig lehet licitálni internetes oldalunkon: www.boon.hu/special/segitunk

ÉM-SzK

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában