Helyi közélet

2014.11.18. 13:31

TOP 100: idén is dupla kiadásban

Miskolc - Közel 150 cég szerepel a legjelentősebb megyei székhelyű vállalkozásokat rangsoroló legfrissebb listánkon.

Miskolc - Közel 150 cég szerepel a legjelentősebb megyei székhelyű vállalkozásokat rangsoroló legfrissebb listánkon.Tizenöt éve jelent meg az Észak-Magyarországban az első, megyei cégeket listába szedő TOP 100, s az eltelt idő alatt rengeteg változáson ment keresztül a kiadvány.

A kezdetekben még „önkéntes bevalláson” alapuló, s a napilap néhány oldalas mellékleteként megjelenő kiadvány immár kilencedik éve az adóhatóság adataira és szakmaiságára épülő, exkluzív megjelenésű magazin lett.

Legalább ilyen fontos változás volt kiadványunk életében, amikor áttértünk arra, hogy a korábban is alkalmazott nettó árbevétel mellett a hozzáadott érték, valamint az átlagos állományi létszám szerint is bemutassuk a megyei székhelyű cégeket. Három önálló listáról beszélhetünk, így – mivel jelentős az átfedés a listák között – közel 150 cég jelenik meg benne.

Négy évvel ezelőtt újabb „fejlesztésről” számolhattunk be a lapunk által életre hívott TOP 100 kapcsán. Megalapítottuk a TOP 100 Gazdasági Díjat, amellyel azokat a cégvezetőket szeretnénk elismerni, akiknek munkáját kiemelkedő eredmények kísérik. Idén ötödször döntöttünk a díj odaítéléséről.

Két évvel ezelőtt pedig arról született döntés, hogy a korlátozott példányszámban készülő melléklet mellett olvasóink is kézbe vehetik a magazin egy szerényebb kivitelű változatát. A szerdán bemutatandó magazinról az Észak-Magyarország szerdai számában olvashatnak további részleteket, csütörtökön pedig kézbe is vehetik a napilap mellékleteként.

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában