Helyi közélet

2014.11.20. 08:54

TOP 100: három lista közel százötven céggel

Miskolc - Ötödször adták át az Észak-Magyarország TOP 100 Gazdasági Díját, ezúttal Kiss László, a KISS CÉGCSOPORT főtulajdonosa vehette át.

Miskolc - Ötödször adták át az Észak-Magyarország TOP 100 Gazdasági Díját, ezúttal Kiss László, a KISS CÉGCSOPORT főtulajdonosa vehette át.Az Észak-Magyarország 15 évvel ezelőtt állította össze először a megyei TOP 100-as listát. A kezdetekben még „önkéntes bevalláson” alapuló, s a napilap néhány oldalas mellékleteként megjelenő rangsort egyedül készítettük. Ám 2006 óta a megyei adóhivatal adataira és szakmaiságára, valamint a megyei kereskedelmi és iparkamara szakembereinek gyakorlati tapasztalataira is épülő magazin lett. A cégeket három különböző szempont alapján mutatja be: a nettó árbevétel mellett a hozzáadott érték, valamint az átlagos állományi létszám szerint is rangsorolja a kiadvány. A TOP 100 céget – egészen pontosan idén 147-et – tartalmazó kiadványt a szerdai fórumon mutatták be, amelyen az Észak-Magyarország TOP 100 Gazdasági Díját is átadták. Idén Kiss László, a KISS CÉGCSOPORT főtulajdonosa vehette át az elismerést.

A rendezvényen jelen volt többek között Tállai András, a Nemzetgazdasági Minisztérium államtitkára, Demeter Ervin megyei kormánymegbízott, Török Dezső, a megyei közgyűlés elnöke és Pfliegler Péter, Miskolc alpolgármestere. Tállai András mellett dr. Olasz András, a NAV megyei adóigazgatóságának igazgatója, Thernesz Artur, a TVK vezérigazgatója és Bihall Tamás, a megyei kereskedelmi és iparkamara elnöke előadását hallgathatták meg a meghívottak.

A szerdán bemutatott, korlátozott példányszámban készülő TOP 100 magazin napilapos változatát a csütörtöki Észak-Magyarországban találják.

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában