Helyi közélet

2014.11.24. 18:45

Küldjön hírt - Mikulásvonat Pálházán

Pálháza - Az Északerdő Zrt., Pálháza Város Önkormányzata és a Hanyi Istók Turistaház szervezésében 2014. december 4-5-6-án újraindul a Mikulásvonat Pálháza-Indóház és Pálháza-Ipartelep megállók között.

Pálháza - Az Északerdő Zrt., Pálháza Város Önkormányzata és a Hanyi Istók Turistaház szervezésében 2014. december 4-5-6-án újraindul a Mikulásvonat Pálháza-Indóház és Pálháza-Ipartelep megállók között.

Indulási időpontok: december 4-én és 5-én 10:00 és 14:00 órakor, december 6-án (szombaton) 11:00 és 15:00 órakor. (Fontos: érkezés a vonat indulása előtt fél órával)

Részvételi díj: 500Ft/fő gyermekek részére, mely tartalmazza a krampuszok társaságában történő utazást a feldíszített kisvonaton, valamint a mikuláscsomagot. 200 Ft/fő a felnőttek részére, amely az utazási költséget tartalmazza. Az út során zárt, fűtött kocsikban utazhatnak a vendégeink.

A Mikulásvonat nem csupán egy hétköznapi utazást jelent az ország legrégebbi erdei kisvasútján, hanem egy felejthetetlen élményt a gyermekek számára. A kívül-belül feldíszített, kivilágított vonaton krampuszok várják a gyermekeket, akik az utazás alatt - játékos formában - felkészítik a résztvevőket a Mikulás köszöntésére. A Hanyi Istók Turistaházban maga a Mikulás várja a kicsiket. Kb. egyórás beltéri, és kültéri Mikulásnapi programok és egy kis meglepetés várja a gyermekeket, ami után a krampuszokkal együtt utazhatnak vissza Pálháza városába.

A Mikulásvonathoz kapcsolódóan december 5-én 16:00 órától, Pálháza Művelődési házban ünnepi műsor, december 6-án, egész napos zenés mikulásnapi műsor várja az érdeklődőket a Hanyi Istók Turistaházban. Emellett megtekinthetik Pálházán Magyarország legmagasabb élő karácsonyi fenyőfáját, mely a település művelődési háza előtt díszeleg.

Jelentkezési határidő: 2014. december 2. (kedd) 16:00 óra, amelyet a következő elérhetőségeken tehetnek meg: személyesen Pálházán a Térségi Művelődési Házban, vagy email segítségével a [email protected] címen, vagy telefonon a +36/47-370-001 és +36/30/907-5371 számokon.

Minden gyermeket és családot szeretettel vár a Mikulás!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában