Helyi közélet

2014.11.21. 15:56

Közlemény - Jobbik: A Fidesz lebukott, és szokása szerint hazugsággal vádol

Miskolc - A Fidesz frakcióvezetője, Soós Attila mai sajtótájékoztatóján ismét hazugsággal vádolta a Jobbikot. Nem először.

Miskolc - A Fidesz frakcióvezetője, Soós Attila mai sajtótájékoztatóján ismét hazugsággal vádolta a Jobbikot. Nem először.

Hazugsággal vádoltak akkor, amikor jeleztük, jönnek vissza a cigányok Kanadából. És jöttek. Hazugsággal vádoltak akkor, amikor azt mondtuk, Miskolcon ellenőrizetlenül folyik el a szennyvíz jelentős része, és ebből baj lesz. Lett is. Terjedő hepatits. Hazugsággal vádoltak akkor, amikor azt mondtuk, a gettólakók nem hagyják el a várost. És valóban. Mindössze egy család költözött el más településre. Most hazugsággal vádolnak azért, mert kimondjuk azt, amit Soós Attila maga is megszavazott a legutóbbi közgyűlésen: felújított lakásokat kapnak a telepekről kilakoltatottak.

Lássuk be, a Fidesz Miskolcon hitelesség szempontjából elég rosszul áll. Ezzel együtt lenne néhány kérdésünk Soós Attilához: miközben azt ígérték a kampányban, hogy felszámolják a telepeket, többek között Lyukóvölgyet, miért költöztet a Miskolci Ingatlankezelő családokat Lyukóba, hányszor fordult már ez elő, és fognak-e még valaha erre a kérdésre őszintén válaszolni? Hogy a "Jobbik hazudik" választ megspóroljuk, az egyik költöztetésről csatolunk egy képet is.

- Jakab Péter, a Jobbik frakcióvezetője -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában