Helyi közélet

2014.11.15. 13:21

Korlát is kellene a Centrum áruház elé

Miskolc - Egyik olvasónk azt panaszolja, hogy a Centrum áruház előtti lépcsőkön az idősek és fájós lábú emberek nagyon nehezen tudnak lemenni, ha pedig tél lesz, és még csúszni is fog, akkor egyenesen balesetveszélyes.

Miskolc - Egyik olvasónk azt panaszolja, hogy a Centrum áruház előtti lépcsőkön az idősek és fájós lábú emberek nagyon nehezen tudnak lemenni, ha pedig tél lesz, és még csúszni is fog, akkor egyenesen balesetveszélyes. Olvasónk azt kérdezi, hogy miért nincs korlát a lépcsőknél, amibe kapaszkodni lehetne. Régebben volt. Akinek fáj a lába, annak nagy kerülőt jelent a lépcsősor melletti akadálymentes részre elballagni. A problémát jeleztük a miskolci önkormányzatnak, Koczák Szilvia városházi szóvivő a következő választ küldte:

„A Zöld Nyíl projekt keretében azért nem terveztek korlátot a főbejárathoz, mert építettek egy akadálymentes bejáratot oldalról. Azt az idősek, a kerekesszékesek és a babakocsival érkezők is akadály nélkül tudják megközelíteni. Amennyiben azonban a Centrum tulajdonosai korlát felállítását kérik a hivataltól a főbejárathoz, azt a főépítészeti osztály figyelembe veszi és orvosolja a problémát. Egyébként november 18-án lesz egyeztetés a Centrum tulajdonosai és a hivatal illetékes osztálya között, amelyen megvitatják többek között az olvasóktól érkezett panaszokat is.”

ÉM-HE

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában