Helyi közélet

2014.11.30. 17:04

Interjú: Cooky

Miskolc - Szabi (Szinva Rádió) beszélgető partnere szerda este az ismert rádiós Cooky volt, aki elmesélte, milyen volt a dél-afrikai dzsungelben több hetet eltölteni.

Miskolc - Szabi (Szinva Rádió) beszélgető partnere szerda este az ismert rádiós Cooky volt, aki elmesélte, milyen volt a dél-afrikai dzsungelben több hetet eltölteni.

Szabi: Két hete érkeztél haza a Dél-Afrikából, ahol egyedüli férfiként te lettél a dzsungel királya. Milyen emlékek maradtak meg benned?

Cooky: Nagyon sok szép emlék maradt meg, amire mindig szívesen gondolok vissza azóta is és ha lehetne már most indulnék ismét. :) De a viccet félre téve, remek embereket ismerhettem meg, akikkel azóta is tartom a kapcsolatot, sőt már buliztunk is egy jót együtt... vagyis megnézték, milyen az amikor dolgozom és zenélek, mint dj a budapesti rezidenciámon a Népligetben. Jó volt látni, amikor Bárdos Andris a dj-pultba is feljött hozzám. Imádta a közönség és egy remek este kerekedett az egészből.

Szabi: Mi volt a legjobb és legrosszabb dolog kint?

Cooky: Nem fogod elhinni de imádtam, hogy nem kell az órát nézni... nincs idő, nincsenek szabályok amiket az idő alakít a rendes életünkben. Nem volt dugó, nem volt türelmetlenség és nem volt telefon, ami szintén elengedhetetlen a mai életben. Nekem is munkaeszköz a mobil, hiszen nagyon sok mindent azon intézek el, de ott kint szinte nem is hiányzott, vagyis nagyon hamar megszoktam a dolgot. Persze volt olyan, ami viszont nagyon is hiányzott. Meleg víz, rendes ételek, ápolási szerek és persze kóla, amit itthon minden nap fogyasztok általában. Az is furcsa volt, hogy míg napközben 30 fok vagy attól több is volt, addig este és hajnalban igen hűvös tudott lenni, hiszen a szabad ég alatt kellett aludnunk. Voltam katona, így tapasztaltam sok mindent, szóval ez sem esett nehezemre, de persze egy szobában azért egészen más az alvás és jobban is ki tudja magát pihenni az ember. Az egyik legnagyobb élmény pedig számomra az volt, amikor ugrottunk hátra felé... ott volt az a bizonyos "ninja" kiáltásom is. :)

Szabi: Ha jól tudom a műsor háttere is érdekelt?

Cooky: Igen, kiesésem másnapján mentem az ott dolgozó kedves kollégákkal a táborba, ahol a vezérlő volt, megmutatták az összes technikát és Balázs meg Jani este meghívott a műsorba is, ami szintén remek emlék marad. Az emberek nem is gondolják, amúgy milyen komoly munka volt ott, amikor több száz magyar és afrikai stábtag dolgozott azon, hogy itthon esténként a néző zökkenőmentesen láthasson mindent. Megemelem a kalapom előttük, mert tényleg remek munkát végzett mindenki és klassz dolog volt ennek a részese lenni. :) Egy remek év volt az idei, ez pedig csak emelt rajta egy nagyot.

Szabi: Tervek?

Cooky: Mióta itthon vagyok ismét csak a munka és a munka! Napközben rádió, hétvégén pedig a nagyszerű közönséget szórakoztatjuk M.Gee barátommal Budapesten minden pénteken és szombaton. Lassan itt a karácsony, így én is nézegetem, mivel lephetem meg majd a szeretteimet, aztán jön majd egy fergeteges szilveszteri buli is amit szintén nagyon várunk, szóval pörgés és pörgés. :)

Szabi: Köszönöm Christián!

Cooky: Köszönöm barátom és mindenkinek Kellemes Ünnepeket kívánok itt is!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában