Helyi közélet

2014.11.30. 11:07

Az elmúlt 24 óra számokban - Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből

Encs, Kazincbarcika, Miskolc, Sátoraljaújhely, Tiszaújváros - Összefoglaló Borsod-Abaúj-Zemplén megye 2014. november 29-én történt rendőrségi eseményeiből.

Encs, Kazincbarcika, Miskolc, Sátoraljaújhely, Tiszaújváros - Összefoglaló Borsod-Abaúj-Zemplén megye 2014. november 29-én történt rendőrségi eseményeiből.

A megye rendőri szervei 2014. november 29-én tíz személyt vettek szabálysértési őrizetbe.

Az encsi és a miskolci rendőrök egy-egy férfival az ideiglenes távoltartó határozat szabályainak megszegése és járművezetés az eltiltás hatálya alatt, a sátoraljaújhelyi és az encsi járőrök egy-egy fővel garázdaság miatt, míg tulajdon elleni szabálysértővel egy esetben a Kazincbarcikai-, két alkalommal a Miskolci- és további három ízben az Encsi Rendőrkapitányság alkalmazott személyi szabadságot korlátozó kényszerintézkedést.

Az illetékes rendőrkapitányságok a szabálysértési őrizetbe vett személyeket gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítják bíróság elé.

A Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság egyenruhásai az elmúlt 24 órában egy elfogatóparancs hatálya alatt álló, körözött személyt fogtak el és vettek bűnügyi őrizetbe.

Az említett ügyeken túl hozzátartozók közötti erőszak miatt alkalmazott ideiglenes megelőző távoltartást egy esetben a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában három személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset történt, anyagi kárral járó ütközés nyolc esetben jutott a rendőrség tudomására.

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság -


Miskolc - Véget ért a balesettel érintett kamion műszaki mentése borsodban. tovább »

Miskolc - Személyi sérüléssel végződött az a közlekedési baleset, ami Miskolcon történt szombaton délután a József Attila utca végén a nagy bevásárló központ parkolójában. tovább »

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában