Helyi közélet

2014.11.28. 11:25

Az elmúlt 24 óra számokban - Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből

Encs, Miskolc, Tiszaújváros, Sárospatak - Összefoglaló Borsod-Abaúj-Zemplén megye 2014. november 27-én történt rendőrségi eseményeiből.

Encs, Miskolc, Tiszaújváros, Sárospatak - Összefoglaló Borsod-Abaúj-Zemplén megye 2014. november 27-én történt rendőrségi eseményeiből.A megye rendőri szervei 2014. november 27-én öt személyt vettek szabálysértési őrizetbe.

A miskolci és sárospataki járőrök egy-egy férfival tulajdon elleni szabálysértés, illetve járművezetés az eltiltás hatálya alatt, míg az encsi rendőrök két fővel tulajdon elleni szabálysértés, további egy fővel a távoltartó határozat szabályainak megszegése miatt hoztak személyi szabadságot korlátozó határozatot. Az illetékes rendőrkapitányságok a szabálysértési őrizetbe vett személyeket gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítják bíróság elé.

Az elmúlt 24 órában a Miskolci Rendőrkapitányság munkatársai egy férfit fogtak el, akit a Miskolci Törvényszék körözött, mivel a részére kiszabott közérdekű munka végrehajtását nem kezdte meg, ezért azt szabadságvesztésre változtatták át.

A fentieken túlmenően a miskolci, encsi és tiszaújvárosi járőrök egy-egy személlyel szemben alkalmaztak hozzátartozók közötti erőszak miatt ideiglenes megelőző távoltartást.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset nem történt, anyagi kárral járó ütközés hat esetben jutott a rendőrség tudomására.

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában