Helyi közélet

2014.11.26. 10:02

Az elmúlt 24 óra számokban - Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből

Miskolc, Edelény, Encs, Kazincbarcika, Tiszaújváros  - Összefoglaló Borsod-Abaúj-Zemplén megye 2014. november 25-én történt rendőrségi eseményeiből.

Miskolc, Edelény, Encs, Kazincbarcika, Tiszaújváros  - Összefoglaló Borsod-Abaúj-Zemplén megye 2014. november 25-én történt rendőrségi eseményeiből.

A megye rendőri szervei 2014. november 25-én öt személyt vettek szabálysértési őrizetbe.

Az encsi rendőrök egy férfival garázdaság, az edelényi járőrök egy fővel tulajdon elleni szabálysértés, a tiszaújvárosi egyenruhások további egy személlyel tulajdon elleni szabálysértés míg két férfival az ideiglenes megelőző távoltartás szabályainak megszegése miatt alkalmaztak személyi szabadságot korlátozó kényszerintézkedést.

Az illetékes rendőrkapitányságok a szabálysértési őrizetbe vett személyeket gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítják bíróság elé.

A megye rendőri szervei az elmúlt 24 órában két körözött személyt fogtak el és vettek bűnügyi őrizetbe.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Mélységi Ellenőrzési Alosztályának munkatársai Kazincbarcikán 2014. november 25-én 11 óra 25 perckor intézkedés alá vonták Sz. Gábor 32 éves helyi lakost, aki ellen a Kazincbarcikai Járásbíróság orgazdaság vétsége miatt elfogatóparancsot adott ki.

A Sajókazai Rendőrőrs járőrei a székhelyi településen 2014. november 25-én 19 óra 40 perckor igazoltatták H. Ernő 35 éves helyi lakost, akiről megállapították, hogy a Miskolci Törvényszék BV. Csoportja körözését rendelte el lopás vétség miatt kiszabott közérdekű munka nem teljesítése miatt.

Az elfogott férfiakat a rendőrök a Kazincbarcikai Rendőrkapitányságra előállították, ahol bűnügyi őrizetbe vették őket.

Az említett ügyeken túl hozzátartozók közötti erőszak miatt alkalmazott ideiglenes megelőző távoltartást egy esetben az Encsi Rendőrkapitányság.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában egy személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset történt, míg anyagi kárral járó ütközés nyolc esetben jutott a rendőrség tudomására.

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában