Helyi közélet

2014.11.25. 10:09

Az elmúlt 24 óra számokban - Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből

Miskolc - Összefoglaló Borsod-Abaúj-Zemplén megye 2014. november 24-én történt rendőrségi eseményeiből.

Miskolc - Összefoglaló Borsod-Abaúj-Zemplén megye 2014. november 24-én történt rendőrségi eseményeiből.A megyében 2014. november 24-én a miskolci járőrök egy férfival szemben – akit egy élelmiszerüzletben kávélopás közben értek tetten - tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt hoztak személyi szabadságot korlátozó határozatot. Az illetékes rendőrkapitányság a szabálysértési őrizetbe vett személyt gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítja bíróság elé.

A fentieken túlmenően az elmúlt 24 órában a Miskolci Rendőrkapitányság munkatársai B. Stefi 34 éves miskolci lakost fogták el és vették őrizetbe, akivel szemben a Miskolci Járásbíróság – zaklatás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt - bocsátott ki elfogatóparancsot.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában három személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset történt, anyagi kárral járó ütközés négy esetben jutott a rendőrség tudomására.

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában