Helyi közélet

2014.11.17. 08:43

Az elmúlt 24 óra számokban – Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből

Miskolc, Ózd,  Szerencs, Tiszaújváros – Összefoglaló Borsod-Abaúj-Zemplén megye 2014. november 16-án történt rendőrségi eseményeiből.

Miskolc, Ózd,  Szerencs, Tiszaújváros – Összefoglaló Borsod-Abaúj-Zemplén megye 2014. november 16-án történt rendőrségi eseményeiből.A megye rendőri szervei 2014. november 16-án négy személyt vettek szabálysértési őrizetbe.

A miskolci járőrök egy-egy férfival tulajdon elleni szabálysértés, illetve garázdaság, a tiszaújvárosi és ózdi rendőrök szintén egy-egy fővel a távoltartó határozat szabályainak megszegése, illetve tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt hoztak személyi szabadságot korlátozó határozatot. Az illetékes rendőrkapitányságok a szabálysértési őrizetbe vett személyeket gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítják bíróság elé.

Az elmúlt 24 órában a Szerencsi és a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság munkatársai egy-egy elfogatóparancs hatálya alatt álló, körözött személyt fogtak el és vettek őrizetbe.

A fentieken túlmenően a szerencsi rendőrök egy férfival szemben alkalmaztak hozzátartozók közötti erőszak miatt ideiglenes megelőző távoltartást.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában kettő személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset történt, anyagi kárral járó ütközés nyolc esetben jutott a rendőrség tudomására.

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában