Helyi közélet

2014.11.14. 09:21

Az elmúlt 24 óra számokban – Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből

Miskolc, Encs, Kazincbarcika, Sátoraljaújhely, Szerencs, Tiszaújváros – Összefoglaló Borsod-Abaúj-Zemplén megye 2014. november 13-án történt rendőrségi eseményeiből.

Miskolc, Encs, Kazincbarcika, Sátoraljaújhely, Szerencs, Tiszaújváros – Összefoglaló Borsod-Abaúj-Zemplén megye 2014. november 13-án történt rendőrségi eseményeiből.

A megye rendőri szervei 2014. november 13-án hat személyt vettek szabálysértési őrizetbe.

Az encsi járőrök két férfival tulajdon elleni szabálysértés, egy férfival járművezetés az eltiltás tartama alatt, a sátoraljaújhelyi és kazincbarcikai rendőrök egy-egy személlyel garázdaság, illetve a távoltartó határozat szabályainak megszegése, míg a miskolci járőrök egy nővel szemben tiltott prostitúció szabálysértés elkövetése miatt hoztak személyi szabadságot korlátozó határozatot. Az illetékes rendőrkapitányságok a szabálysértési őrizetbe vett személyeket gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítják bíróság elé.

Az elmúlt 24 órában a Szerencsi és a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság munkatársai egy-egy elfogatóparancs hatálya alatt álló, körözött személyt fogtak el és vettek őrizetbe.

A fentieken túlmenően a szerencsi rendőrök egy férfival szemben alkalmaztak hozzátartozók közötti erőszak miatt ideiglenes megelőző távoltartást.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában kettő személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset történt, anyagi kárral járó ütközés öt esetben jutott a rendőrség tudomására.

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában