Helyi közélet

2014.11.13. 10:17

Az elmúlt 24 óra számokban – Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből

Miskolc, Kazincbarcika, Szerencs – Összefoglaló Borsod-Abaúj-Zemplén megye 2014. november 12-én történt rendőrségi eseményeiből.

Miskolc, Kazincbarcika, Szerencs – Összefoglaló Borsod-Abaúj-Zemplén megye 2014. november 12-én történt rendőrségi eseményeiből.

A Miskolci Rendőrkapitányság garázdaság elkövetése miatt 2014. november 12-én egy férfit vett szabálysértési őrizetbe.

Az illetékes rendőrkapitányság a szabálysértési őrizetbe vett személyt gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítják bíróság elé.

Az Avasi Rendőrőrs járőrei 2014. november 12-én 12 óra 30 perckor Miskolcon, az Avasi lakótelepen intézkedés alá vonták H. Károly Zsolt 23 éves helyi lakost, akiről megállapították, hogy a Kazincbarcikai Járásbíróság lopás vétség elkövetése miatt elfogatóparancsot bocsátott ki ellene. A rendőrök a körözött férfit a Miskolci Rendőrkapitányságra előállították, ahol a körözött tolvajt bűnügyi őrizetbe vették.

Az említett ügyeken túl hozzátartozók közötti erőszak miatt alkalmazott ideiglenes megelőző távoltartást egy-egy esetben a Kazincbarcikai- és a Szerencsi Rendőrkapitányság.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában egy személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset történt, míg anyagi kárral járó ütközés hét esetben jutott a rendőrség tudomására.

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában