Helyi közélet

2014.10.03. 13:18

Elfogott sajóbábonyi trükkös tolvaj

Sajóbábony - Többen is jelentkeztek egy rendőrségi felhívás kapcsán, hogy információt adjanak egy feltételezett elkövetőről. A sajóbábonyi „trükkös” tolvajt egy nap alatt azonosította a rendőrség.

Sajóbábony - Többen is jelentkeztek egy rendőrségi felhívás kapcsán, hogy információt adjanak egy feltételezett elkövetőről. A sajóbábonyi „trükkös” tolvajt egy nap alatt azonosította a rendőrség.A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást ismeretlen tettes ellen. A nyomozás adatai szerint az akkor még ismeretlen elkövető a székhelyi városban, 2014. szeptember 30-án két helyen követett el „trükkös” lopást. A férfi, az egyik szolgáltató képviselőjének adta ki magát, majd a sértettek megtévesztésével bement az idős emberek lakásába, ahonnan készpénzt tulajdonított el.

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság már a bűncselekmény elkövetése napján felhívást adott közre, amelyre több értékelhető lakossági bejelentés is érkezett. A nyomozók alig egy nap alatt azonosították a férfit, aki miután érzékelte, hogy a kör bezárult, feladta magát a rendőrségen.

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság 2014. október 2-án lopás vétség megalapozott gyanúja miatt hallgatta ki K. Zsolt 30 éves sajóbábonyi lakost, aki beismerő vallomást tett.

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában