Helyi közélet

2014.10.09. 17:08

Dézsmált a konyhai kisegítő Szikszón

Encs, Rásonysápberencs, Szikszó - A nyomozók egy rásonysápberencsi ingatlanban nagy mennyiségű tartós élelmiszert foglaltak le.

Encs, Rásonysápberencs, Szikszó - A nyomozók egy rásonysápberencsi ingatlanban nagy mennyiségű tartós élelmiszert foglaltak le.

Üzletszerűen elkövetett sikkasztás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást az Encsi Rendőrkapitányság Szikszói Rendőrőrse Cs. Roland 19 éves rásonysápberencsi lakossal szemben.

A nyomozás jelenlegi adatai szerint a későbbi gyanúsított 2014. április 1-je és 2014. október 4-e között munkahelyéről - egy szikszói étteremből, ahol konyhai kisegítőként dolgozott - a feldolgozásra rábízott tartós élelmiszereket és konyhai alapanyagokat eltulajdonította.

A gyanúsított kihallgatása során elmondta, hogy felhalmozott alapanyagait gyermekkori barátjának értékesítette tovább, így D. Csaba 25 éves rásonysápberencsi lakost orgazdaság vétségének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként a szikszói nyomozók.

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában