Helyi közélet

2014.09.18. 11:52

Utoljára üléseztek a képviselők

Miskolc - Az önkormányzati ciklus utolsó ülését tartotta csütörtökön Miskolc képviselő-testülete. A város gazdálkodásával, vagyongazdálkodásával, városüzemeltetésével, megállapodásaival és pályázataival kapcsolatos előterjesztésekről döntöttek, témánként összevont formában.

Miskolc - Az önkormányzati ciklus utolsó ülését tartotta csütörtökön Miskolc képviselő-testülete. A város gazdálkodásával, vagyongazdálkodásával, városüzemeltetésével, megállapodásaival és pályázataival kapcsolatos előterjesztésekről döntöttek, témánként összevont formában.A napirendek tárgyalása előtt a képviselők megemlékeztek a tragikus körülmények között elhunyt Orosz Lajosról, Miskolc volt szocialista alpolgármesteréről és Kiss Lajos egykori kajakozóról, aki 80 éves korában hunyt el. Szintén napirend előtt kisfilmet tekinthetett meg a közgyűlés, melyből kiderült, a kormány stratégiai együttműködést kötött a Takata cégcsoporttal, mely Miskolcon légzsákgyártó üzemet épít, és ezer új munkahelyet teremt.

Részletek a pénteki Észak-Magyarországban.

ÉM-HE

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában