Helyi közélet

2014.09.15. 12:12

Interjú: Cooky és M.Gee

Miskolc - Szabi (Szinva Rádió) beszélgető partnerei péntek este a népszerű dj páros Cooky és M.Gee voltak, akik sok érdekes információt elmeséltek a miskolci hallgatók számára.

Miskolc - Szabi (Szinva Rádió) beszélgető partnerei péntek este a népszerű dj páros Cooky és M.Gee voltak, akik sok érdekes információt elmeséltek a miskolci hallgatók számára.

Szabi: Mióta vagytok barátok és mióta létezik a Cooky & M.Gee dj páros?

COOKY & M.GEE: A story már több mint 10 éves, mióta megismertük a másikat. 2003-ban az akkori rádió ahol dolgoztam munkatársakat keresett, és ezért válogatásokat tartottunk, ahová nagyon sok lelkes és a zene iránt alázatos ember el is jött. M.Gee is azok között volt aki jelentkezett és nem titok, ha azt mondom egyből a csapatba került. Elkezdtünk közösen dolgozni, ő pedig egyre többet segített be a műsoromba is. Egy jó munka, idővel pedig baráti kapcsolat alakult ki közöttünk, ami azóta is tart.

(M.gee): Igen így történt a dolog, ahogy Cooky barátom elmesélte. Aztán szépen lassan nem csak a rádióban, hanem a dj pultban is egymás mellett találtuk magunkat. Eleinte kisebb bulik voltak a fővárosban, aztán a 2004-es Budapest Parádén már a rádió saját kamionján szórakoztattuk a több ezer fős közönséget.Azóta pedig nem sok oyan hétvége volt amikor ne az ország valamely clubjában lettünk volna megtalálhatóak. Szeretjük csinálni,így nem is panaszkodunk. Azt pedig mindig jó látni, ha sok kéz a levegőben van mikor mi vagyunk a lemezjátszók mögött. :)

Szabi:  Hogyan kell elképzelni egy fellépést?

COOKY & M.GEE: Eleinte talán többet volt a kezemben a mikrofon és Gee többet keverte a zenéket.De mára már általában b2b szetteket játszunk,vagyis egy zenét én, egy zenét ő tesz fel, és így töltjük ki a 2 órás időtartamot. Hasonló a zenei ízlésünk tehát nem okoz problémát a másiknak, hogy mikor milyen zenét rakjon fel. Kiegészítjük egymást és ez nagyon fontos ebben a munkában.

(M.gee): Nagyon sok a közös kedvencünk a House zene világában így tényleg nem nehéz a b2b. Ha van egy új zene azt általában közösen meghallgatjuk és eldöntjük játsszuk-e vagy nem. A több pedig az évek alatt már megy csukott szemmel is. :)

Szabi: Cooky! Tudjuk, hogy a zene mellett a repülés a nagy szerelem. Hol tart a dolog?

COOKY: M:GEE: (Cooky): Köszönöm a kérdést nagyon a végén tartok már az egésznek. Augusztus elején sikerült az éjszakai repülés vizsgám is,így hamarosan tényleg egy nagy utasszállító repülőgép pilótafülkéjében találhatom magamat.:) Ha ott jár a dolog

mindenképp elemsélem majd Neked/Nektek Szabi. Addig is lesznek meglepetések még idén is,szóval tessék a facebook fan page oldalamat nyomon követni ahol minden nap próbálok friss információkat megosztani.

Szabi: Merre láthatunk titeket élőben legközelebb?

COOKY & M.GEE: (M.Gee): Minden szombaton egy szép környezetben a Liget teraszon várunk minden bulira éhes embert,péntekenként pedig általában járjuk az országot. Mint ahogy most pénteken Miskolcon a Rockwellben láthatott minden a közönség. Nagyon jól éreztük magunkat, reméljük a közönség is jól mulatott. De hamarosan Lajosmizsén is várunk mindenkit egy kis bulizásra. Ott 19-én ragadjuk magunkhoz a lemezjátszókat.

Szabi: Tervek?

COOKY & M.GEE: Nagyon előre sosem tervezünk! Továbbra is a zene tölti ki a mindennapjainkat, aminek nagyon örülünk. Én minden nap a Music FM mikrofonja mögött hallható vagyok, Gee pedig a saját cégét igazgatja. Nem unatkozunk! :)

Szabi: KÖSZÖNÖM SRÁCOK!

COOKY & M.GEE: Köszönjük Szabi, hozzád mindig szívesen jövünk!!!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában