Helyi közélet

2014.09.19. 19:54

DVTK vs. Bp. Honvéd – Továbbra is fehér pólóban a szurkolók

Miskolc - A szervezett diósgyőri szurkolói csoportoktól kapott tájékoztatás szerint a szombati Diósgyőr – Bp. Honvéd bajnokin is folytatódik a bajnokság rajtjától elkezdett fehér pólós akció.

Miskolc - A szervezett diósgyőri szurkolói csoportoktól kapott tájékoztatás szerint a szombati Diósgyőr – Bp. Honvéd bajnokin is folytatódik a bajnokság rajtjától elkezdett fehér pólós akció.

Ahogy arról már beszámoltunk a diósgyőri szurkolók az első fordulóban a Puskás Akadémia elleni hazai bajnokin szolidaritást vállaltak a sporttörvény módosításában szereplő ujj- illetve vénalenyomathoz kötött beléptetés ellen tiltakozó Ferencváros szurkolóival, majd a következő fordulókban is fehér pólóban jelentek meg a szervezett diósgyőri szurkolói csoportok és a velük szolidaritást vállaló diósgyőri drukkerek, ezzel demonstrálva a stadionbeléptetés megszigorítása, a szurkolói kártya kötelező bevezetése ellen.

Kérjük a magyar szurkolótáborokat, szurkolókat, családjainkat, hogy csatlakozzanak felhívásunkhoz, és a hétvégi fordulóban fehér pólóban, felsőben jelenjenek meg az NB I mérkőzésein! A fehér a tisztaság, a hűség és az egyenlőség jelképe. A mi szándékaink tiszták, mi hűségesek vagyunk a klubjainkhoz és egyenlők vagyunk, minden magyar állampolgárral.” – adtak ki egységes közleményt még augusztus elején a magyar szurkolótáborok.

A tiltakozó akció ezen a hétvégén is folytatódik azon magyar szurkolótáborok körében, azokban a stadionokban, ahol még szurkolói kártya nélkül lehet látogatni a mérkőzéseket (így a DVTK stadionjában is), így a szervezett diósgyőri szurkolói csoportok kérik drukkereket, hogy fehér pólóban menjenek a Diósgyőri VTK – Bp. Honvéd bajnoki mérkőzésre.

A szurkolói kártya szeptember 15-i bevezetése kapcsán a diósgyőri szurkolók is kifejtették álláspontjukat (lásd lentebb).


Miskolc - "Már mindenki tudja, hogy szeptember 15-től az MLSZ kötelezővé tette a szurkolói kártyák használatát. Sokan sok fórumon kifejtették már álláspontjukat a témában, most mi is szeretnénk megtenni ezt." tovább »


[poll id="779"]


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában