Helyi közélet

2014.08.18. 20:00

Önkormányzat 2014 | Rózsa Edit meghirdette a Békét!

Miskolc - Rózsa Edit civil polgármester-jelölt vasárnap Miskolcon meghirdette Békét! című programját.

Miskolc - Rózsa Edit civil polgármester-jelölt vasárnap Miskolcon meghirdette Békét! című programját.

A civilek, a liberálisok és a Modern Magyarország Mozgalom támogatását már bíró, a helyi közéletben ismert Rózsa Edit azért indul a polgármesteri posztért, mert meggyőződése szerint a város bajban és válságban van. Mint a sajtótájékoztatón elmondta, különösen az utóbbi hónapokban vált világossá számára, hogy a többi jelöltnek nincs megoldási javaslata az általános válságra, konfliktusok gerjesztése, botránypolitizálás zajlik a városban. „Nekem van programom, amit a miskolciaknak ajánlok, van csapatom, akikkel ezt meg tudom valósítani”, mondta Rózsa Edit, aki külön is megszólította a miskolci nőket - és azokat a férfiakat, akik hallgatnak a feleségükre, édesanyjukra, nagymamájukra, húgukra, nővéreikre, leányukra -, hogy kezdjék el ők, a miskolci nők újraépíteni az emberi kapcsolatokat és ezáltal Miskolcot.

"Az ország és Miskolc problémái közösek: Miskolc Magyarország kicsiben", áll Rózsa Edit programjában, aki úgy véli, felelőtlen politikusok megbocsájthatatlan mulasztásai és hibái okozták azt a helyzetet, aminek megálljt kell parancsolni. Rózsa Edit úgy véli, a város legnagyobb problémái a botránypolitizálás mellett a munkanélküliség, a lakosság lakáshelyzete, borzasztó egészségügyi állapota és eladósodása. "Békét és demokráciát: pártok és hatalmasok uralma helyett a miskolciakért dolgozó városvezetést! Olyan várost építünk, ami kíváncsi a véleményére!", áll egyebek mellett Rózsa Edit programjában.

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában