Helyi közélet

2014.08.28. 11:42

Közlemény - Az MVK sűrűbb közlekedéssel és több bérletpénztár kinyitásával készül a Diósgyőri vár átadó ünnepségére

Miskolc - Augusztus 30-án a Diósgyőri vár átadó ünnepségére utazók eljutásának megkönnyítése érdekében sűrűbben közlekednek egyes járatok, a megszokottnál pedig több helyen lehet majd jegyet vásárolni.

Miskolc - Augusztus 30-án a Diósgyőri vár átadó ünnepségére utazók eljutásának megkönnyítése érdekében sűrűbben közlekednek egyes járatok, a megszokottnál pedig több helyen lehet majd jegyet vásárolni.

Augusztus 30-án a Diósgyőri vár átadó ünnepségére utazók eljutásának megkönnyítése érdekében:

  • sűrűbben közlekedtetjük az 1-es villamosokat, így azok a Tiszai pályaudvar és Felső-Majláth között egész nap 6 perces követési idővel fognak járni.
  • Sűrűbben közlekednek az 1-es autóbuszok is a Tiszai pályaudvar és a Majális park között, illetve
  • „Diósgyőri vár” felirattal többlet autóbuszok indulnak rásegítésként a Búza térről a Diósgyőr városközpontig az utasforgalom nagyságához igazodva.
  • Közvetlen járatok 22:00-kor a tűzijáték után Diósgyőrből a Hejő-parkba, az Avas kilátóhoz és a Repülőtérre

    Diósgyőr városközpontból (az 1-es autóbusz Tiszai pályaudvar irányába lévő megállójából) céljáratokat közlekedtet a közlekedési vállalat 22:00-kor közvetlenül az Avas kilátó, a Repülőtér és a Hejő-park irányába. Diósgyőr városközpontból a Majális park irányába az 1-es autóbusszal lehet eljutni.

    Jegy-és bérletpénztári információk

    Több bérletpénztár tart nyitva a szokásosnál

    Augusztus 30-án tekintettel az várátadó ünnepségre utazó érdeklődőkre az ilyenkor szokásosan nyitva lévő jegy-és bérletpénztáraink mellett kinyit az Avas városközpontban és az Uitz utcán lévő bérletpénztárunk is. Szombaton így a rendezvényre utazók elővételben az alábbi jegy-és bérletpénztárakban, illetve a Vár utcai ideiglenes standon tudják megváltani menetjegyeiket:

  • a Tiszai pályaudvaron 6:00 - 19:00
  • a Búza téren 6:00 - 19:00
  • Felső-Majláthon 7:00 - 14:00
  • Diósgyőrben a Vár utcában lévő standon 10:00 - 19:00
  • az Avas városközpontban 7:00 - 14:00
  • az Újgyőri főtéren 7:00 - 14:00
  • az Uitz Béla utcán 7:00 - 14:00.
  • A Vár utcában is értékesítünk jegyeket

    A rendezvény helyszínén is jelen lesz az MVK, a Diósgyőri vár bejárata közelében lévő standon vonaljegyeket és gyűjtőjegyet értékesítünk 10:00 - 19:00 óra között.

    A jegyek ára elővételben és a járművezetőnél

    A vonaljegy ára a jegy-és bérletpénztárakban, illetve a Vár utcában lévő ideiglenes standon váltva 300 Ft/darab, a 10 darabos gyűjtőjegy 2800 Ft-ba kerül. Aki siet, vagy nem tudja a bérletpénztárainkat felkeresni, az a járművezetőknél is válthat vonaljegyet 400 Ft/darab áron.

     

    - Miskolc Városi Közlekedési Zrt. -

    Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

    Rovatunkból ajánljuk

    További hírek a témában