Helyi közélet

2014.07.23. 14:19

Önkormányzat 2014 – Szigetvári: az Együtt továbbra sem támogatja Pásztort

Budapest, 2014. július 23., szerda (MTI) – Az Együtt - A Korszakváltók Pártja támogatja miskolci tagjait, de továbbra sem támogatja Pásztor Albert polgármesterjelöltségét – közölte Szigetvári Viktor ügyvezető társelnök az MTI-vel szerdán azt követően, hogy közös sajtótájékoztatót tartott Miskolcon az MSZP, a Demokratikus Koalíció és az Együtt helyi szervezete Pásztor Albert részvételével.

Budapest, 2014. július 23., szerda (MTI) – Az Együtt - A Korszakváltók Pártja támogatja miskolci tagjait, de továbbra sem támogatja Pásztor Albert polgármesterjelöltségét – közölte Szigetvári Viktor ügyvezető társelnök az MTI-vel szerdán azt követően, hogy közös sajtótájékoztatót tartott Miskolcon az MSZP, a Demokratikus Koalíció és az Együtt helyi szervezete Pásztor Albert részvételével.Szigetvári Viktor azt mondta, hogy a volt rendőrkapitány továbbra sem mutatott be olyan programot, amelyik számukra elfogadható lenne, egyúttal problémásnak nevezte, hogy Pásztor Albert támogatja a vajdarendszert. Utóbbi az Együtt véleménye szerint egy megfelelő társadalmi alapok nélküli rendszer, a cigányságon belüli feudális elnyomás eszköze – jelentette ki. Hangsúlyozta, hogy az országgyűlési kampány során Miskolcon az Együtt egy a békés együttélésről és szóló programmal állt elő.

Szigetvári Viktor elmondta: az Együtt elnöksége augusztusban kihelyezett ülést tart Miskolcon, hogy megtalálják a lehető legjobb választ a helyi együttélés kérdéseire. Helyi roma szervezetekkel és más pártokkal is egyeztetni fognak – jelezte.

Hozzátette: az Együtt helyi tagjai a parlamenti kampányban is tisztességes, integrációpárti programot tettek le az asztalra, most is tisztességesen politizálnak, ezért támogatják őket abban, hogy önkormányzati képviselők legyenek.

- MTI -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában