Helyi közélet

2014.07.31. 13:02

MSZP: kampányközgyűlést tartott a városvezetés

Miskolc - Az MSZP szerint a szerda délután csütörtök reggelre összehívott közgyűlés arra szolgál, hogy elterelje a figyelmet a botrányokról.

Miskolc - Az MSZP szerint a szerda délután csütörtök reggelre összehívott közgyűlés arra szolgál, hogy elterelje a figyelmet a botrányokról. „A rendkívüli közgyűlés előkészítése méltó a végnapjait élő Kriza-korszakhoz: suttyomban, titokban, az éj leple és a miskolciak kizárása mellett készültek el az anyagok” – ezt Földesi Norbert, az MSZP miskolci frakcióvezetője jelentette ki csütörtökön dr. Mokrai Mihály szocialista önkormányzati képviselővel közösen megtartott sajtótájékoztatóján.Hangsúlyozták: „A rendkívüli közgyűlés kampányközgyűlés, amit pánikrohamában hívott össze dr. Kriza Ákos csak azért, hogy sikerpropagandával terelje el a figyelmet a botrányairól. Az elmúlt két hétben ugyanis legalább öt olyan ügye volt a fideszes városvezetésnek, amelyek már külön-külön is bemutatták alkalmatlanságukat.”

Példaként említették: „Kiderült, hogy a miskolci városvezetés szégyenére a Debreceni Egyetem volt a házigazdája a miskolci EFOTT-nak, amit ráadásul a szétvert Miskolctapolca helyett a Miskolci Egyetemen rendeztek meg.”

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában