Helyi közélet

2014.07.28. 09:51

Kukoricatolvajok rendőrkézen - Rendőrségi hírek Borsodból

Miskolc - A megye rendőri szervei 2014. július 27-én öt személyt vettek szabálysértési őrizetbe.

Miskolc - A megye rendőri szervei 2014. július 27-én öt személyt vettek szabálysértési őrizetbe.

Az Ózdi Rendőrkapitányság tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt indított eljárást K. Alex 30 éves ózdi lakossal és fiatalkorú társaival szemben. Az eljárás alá vont személyeket 2014. július 27-én 14 óra 15 perckor Ózdon, a sajónémeti elágazásnál a helyi mezőőr kukoricalopáson tetten érte, akiket a rendőrök szabálysértési őrizetbe vettek.

Tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt a Sárospataki Rendőrkapitányság egyenruhásai is eljártak egy fővel szemben, míg a miskolci járőrök egy férfivel az ideiglenes távoltartó határozat szabályainak megszegése miatt alkalmaztak személyi szabadságot korlátozó határozatot.

Az illetékes rendőrkapitányságok a szabálysértési őrizetbe vett személyeket gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítják bíróság elé.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset egy esetben történt, míg anyagi kárral járó ütközés két esetben jutott a rendőrség tudomására.

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság- 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában