Helyi közélet

2014.07.30. 11:06

Biztonságban a strandon is

Tiszaújváros - Nyáron a város strandfürdőjében visszatérő ellenőrzéseket hajtanak végre a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság munkatársai.

Tiszaújváros - Nyáron a város strandfürdőjében visszatérő ellenőrzéseket hajtanak végre a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság munkatársai.A Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság kiemelt feladatként kezeli a turisztikai szezonban városba látogatók biztonságát. A lakosság szubjektív biztonságérzetének javítása érdekében a városban található Termálfürdőt és annak környékét is folyamatosan ellenőrzik a közterületi szolgálatot ellátók.

Az egyenruhások kapcsolatot tartanak a fürdő vezetésével, a biztonsági szolgálattal és a vendéglátó egységek üzemeltetőivel is.

A Tisza parti város egyenruhásai a járőrözési feladatokat nem csak a fürdő területén belül látják el, hanem a strand mellet lévő kempingben és parkolókban is.

A visszatérő rendőri jelenlétnek köszönhetően az elmúlt év hasonló időszakához képest kevesebb bűncselekményt követtek el Tiszaújvárosban a pihenni vágyók sérelmére.

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában