Helyi közélet

2014.06.04. 18:23

Űrlény is köszöntötte a GYEK kisbetegeit

Miskolc - Már hagyomány, hogy a Rotary Club Miskolc tagjai falfestéssel és gyermeknapi programmal kedveskednek a Velkey László Gyermek Egészségügyi Központban gyógyuló gyerekeknek.

Miskolc - Már hagyomány, hogy a Rotary Club Miskolc tagjai falfestéssel és gyermeknapi programmal kedveskednek a Velkey László Gyermek Egészségügyi Központban gyógyuló gyerekeknek.Az együttműködés három évvel ezelőtt a Gyermek Rehabilitációs Osztály kilenc kórtermének, társalgójának és tantermének falfestésével kezdődött. Majd a következő évben a Gyermeksebészeti Traumatológiai és Égési Osztály egyik szárnyában keltek életre a mesefigurák, tavaly májusban pedig a Rotary Club Miskolc tagjai egy játszószobát adtak át a Gyermek Onkohaematológiai és Csontvelőtranszplantációs Osztályon dekorációs falfestéssel és modern bútorokkal.

Átadás

A szerdán átadott Csecsemő- és Gyermekosztályok részlegeinek szépítése tavaly kezdődött és tizenöt hónapon keresztül tartott. Az átadáson a beteg gyermekeket gyermeknapi program várta a GYEK aulájában. A Rotary Club Miskolc az ANIMA vonósnégyes zenés műsorával és Bobó, az űrlény kalandjai című műsorral ajándékozta meg a GYEK valamennyi beteg gyermekét.

ÉM-NSZR

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában