Helyi közélet

2014.06.06. 17:18

Erdei bemutató Irotán

Edelény, Irota, Ózd - Az Edelényi Rendőrkapitányság munkatársai tartottak bűnmegelőzési előadást kisiskolásoknak az irotai erdei táborban.

Edelény, Irota, Ózd - Az Edelényi Rendőrkapitányság munkatársai tartottak bűnmegelőzési előadást kisiskolásoknak az irotai erdei táborban.Az ózdi Bolyky Tamás általános iskola tanulóinak 2014. június 3-án Irotán az erdei iskolában bemutatóval színesített bűnmegelőzési előadást tartottak az Edelényi Rendőrkapitányság munkatársai. A mintegy 30 kisdiáknak Szabó Péter r. törzsőrmester, Spisák András r. törzszászlós és Kuzder Gergő informatikus többek között beszéltek a fiatalok által leggyakrabban elkövetett bűncselekményekről azok következményeiről, valamint az iskolai agresszióról és annak kezeléséről. A szakemberek bemutatót tartottak a rendőrség bűnügyi technikai eszközeinek használatáról is.

A foglalkozáson szituációs játék keretében sajátíthatták el a tanulók a segélyhívás gyakorlatát, továbbá a diákok egy "veszélyes bűnöző" elfogásának praktikáját is láthatták.

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában