Helyi közélet

2014.05.26. 16:54

Ózdi Szabadegyetem

Ózd - Az Ózdi Szabadegyetem soron következő előadására 2014. május 22-én csütörtökön kora este került sor a szokásos helyen az Ózdi Művelődési Intézmények Olvasó Egyletének Székházában az Adorján teremben.

Ózd - Az Ózdi Szabadegyetem soron következő előadására 2014. május 22-én csütörtökön kora este került sor a szokásos helyen az Ózdi Művelődési Intézmények Olvasó Egyletének Székházában az Adorján teremben.A tervek szerint dr. Opál Sándor a Belügyminisztérium egykori osztályvezetője-aki az "X aktás ügyek osztályát" is vezette - tudományos kutató, egyetemi doktor, bioenergetikus, kandidátus tartott volna előadást, A hidegháború "para" kémei a Magyar Titkosszolgálat X-aktái címmel,de a betegség közbe szólt.

Helyette Szűcs Róbert a Hihetetlen Magazin főszerkesztője, tulajdonosa volt a rendezvény előadója aki ugyancsak kényes témákat sorakoztatott fel a hallgatóság előtt az összeesküvés elméletektől a rejtélyes "para" dolgokig.

- Kerékgyártó Mihály -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában