Helyi közélet

2014.05.28. 13:02

Miskolci kerékkötők őrizetben

Miskolc - Három órán belül elfogták a rendőrök a miskolci kerékpártolvajokat.

Miskolc - Három órán belül elfogták a rendőrök a miskolci kerékpártolvajokat.Lakossági bejelentés érkezett 2014. május 27-én 18 óra 33 perckor a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába, melyben a sértett elmondta, hogy neki is és társaságában lévő barátjának is az egyik bevásárlóközpont bejáratánál lezárt állapotban hátrahagyott kerékpárjaikat ismeretlenek ellopták.

A kétkerekűekről kapott pontos leírás alapján a Miskolci Rendőrkapitányság munkatársai a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Osztályának egyenruhásaival 3 órán belül elfogták a cselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható N. József Zalán 28 éves és N. Attila János 36 éves miskolci lakosokat.

A terhelteket a Miskolci Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya bűnügyi őrizetbe vette és a lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást bíróság elé állítási javaslattal tervezi befejezni.

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság - 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában