Helyi közélet

2014.05.05. 16:54

Melyik a kedvenc helyed Miskolcon? Várjuk a szelfiket!

Miskolc - Az Észak munkatársai a város egy általuk kedvelt pontján mobiltelefonnal „szelfi”-t készítettek, bízva abban, hogy olvasóinknak is kedve támad hozzá. Tették mindezt azért, mert közeledik Miskolc napja (május 11.) és idén is, akárcsak tavaly, méltó módon szeretnénk megünnepelni.

Miskolc - Az Észak munkatársai a város egy általuk kedvelt pontján mobiltelefonnal „szelfi”-t készítettek, bízva abban, hogy olvasóinknak is kedve támad hozzá. Tették mindezt azért, mert közeledik Miskolc napja (május 11.) és idén is, akárcsak tavaly, méltó módon szeretnénk megünnepelni.Ezért várjuk hasonló képeiteket, amelyeket számotokra fontos, érdekes helyen készültek. Akár egyedül vagy rajta, akár barátaiddal, szívesen látjuk, a határidő csütörtök délután. Szelfieitekből válogatást közlünk a szombati Északban, illetve mindegyiket közzétesszük az eszak.hu digitális felületünkön valamint az Észak-Magyarország Facebook oldalán.

Címünk: emailen: [email protected]; vagy akár az Észak Facebook oldalán is.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában