Helyi közélet

2014.05.09. 14:44

Készenléti Rendőrség: Visszavitték

Miskolc - A rendőrök egy intézeti felügyelet alól magát kivonó fiatalt kísértek vissza egy miskolci gyermekvédelmi otthonba.

Miskolc - A rendőrök egy intézeti felügyelet alól magát kivonó fiatalt kísértek vissza egy miskolci gyermekvédelmi otthonba.Az észak-magyarországi régió közrendjének, közbiztonságának megerősítésére vezényelt Készenléti Rendőrség bevetési egységeinek munkatársai 2014. május 7-én a Miskolci Rendőrkapitányság illetékességi területén láttak el szolgálati feladatokat.

A rendőrök 15 óra 51 perckor Miskolcon, a Szentpáli utca 17. szám előtt intézkedés alá vontak egy lányt, aki a rendőröknek elmondta, hogy az egyik miskolci gyermekvédelmi intézet lakója, ahonnan engedély nélkül eltávozott.

A Készenléti Rendőrség munkatársai visszaszállították a gyermekvédelmi intézménybe az elkószált 14 éves lányt, akit az intézmény nevelőjének sérülés és panaszmentesen átadtak.

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában